Ga naar hoofdinhoud
zaterdag 25 november 2023 | 17:00

Test evenement

Reserveer hier je kaarten voor Test evenement
Reserveer tickets
zaterdag 25 november 2023 | 17:00

Test evenement

Reserveer hier je kaarten voor Test evenement
Reserveer tickets

Reserveer tickets voor dit evenement

Reguliere ticket
zaterdag 25 november 2023 | 17:00
Reserveer tickets

Informatie over het evenement

Op vrijdag 6 oktober nodigen we je van harte uit voor onze inspirerende en uitdagende Design Date. De middag wordt compleet gemaakt door live muziek en een inspirerende gastspreker die de creatieve geest uitdaagt, gevolgd door een geheel verzorgde en luxe avond, waar al je zintuigen worden geprikkeld door onder meer een oester- en champagnebar en een volledig verzorgd tapas diner. Ontdek samen met ons de mysterieuze glasblaaskunst van Bomma.

Informatie over de locatie

Op het terrein van de locatie is er zijn er doorgaans ruim 60 parkeerplaatsen beschikbaar. Links en rechts van het pand bevinden zich parkeerplaatsen.

Buiten de locatie is het niet toegestaan te parkeren. Let op: er is een wegsleepregeling van toepassing.

Per bus
Als je reist per bus, raden we je aan om via 9292.nl je route te plannen. De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Agaatvlinder in Nijkerk. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 15 minuten lopen naar de locatie.

Per trein
Station Nijkerk ligt op 5 kilometer van Lightboxx.

Lightboxx is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Vrijwel alle ruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw is een lift en invalidentoilet aanwezig.

Parkeren voor mensen die mindervalide zijn is mogelijk bij Lightboxx op meerdere parkeerplaatsen. Parkeerplaatsen voor mindervaliden wordt niet specifiek aangegeven. We raden aan om de auto rechts naast het pand te parkeren.

Accommodaties in de buurt

Accommodaties in de buurt worden niet verzorgd door Lightboxx. De accommodaties en de bijbehorende prijzen die worden getoond op de kaart worden aangeboden door derden.