skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen

Expertises

Verlichting, domotica en spanplafonds

van initiëren tot realisatie

De 3 expertises van Lightboxx

Lightboxx biedt de beste oplossing voor jouw verlichtingsvraagstuk. Met ruim 25 specialisten, meer dan 60 merken en 3 expertises bieden we een flexibel pakket disciplines die in te zetten zijn voor vele branches en sectoren. Onze expertises bestaan uit:

Expertise

Verlichting en lichtconcepten

De expertise waarmee we in 1999 mee startte, en tevens nog steeds onze kernactiviteit, is verlichting. Deze expertise is onder te verdelen in 3 disciplines: het ontwikkelen van creatieve lichtconcepten, het geven van gedegen lichtadvies en het leveren van design verlichting. Met deze disciplines zijn wij voor veel klanten dé voorkeurspartner in projecten.

Lees meer over verlichting
Expertise Verlichting, Lichtconcepten En Het Leveren Van Design Verlichting
Expertise

Domotica en lichtsturing

Niet minder belangrijk is onze expertise domotica. Tegenwoordig is domotica, ook wel smart home solutions genoemd, niet meer weg te denken uit de verlichtingswereld. Steeds meer bedrijven en huishoudens maken hun verlichting slim met domotica. Wij bieden een breed pakket oplossingen om verlichting slim te maken en te sturen, vanaf een centrale plek in de ruimte, of via een app. Onze maatwerk domotica oplossingen maakt het bedienen van de verlichting eenvoudig, zoals het aan- of uitschakelen, dimmen of van lichtkleur veranderen van de verlichting, alles is mogelijk. Wij bieden geen standaard oplossingen, maar echt maatwerk dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften voor de sturing van je verlichting.

Lees meer over domotica
Expertise Domotica, Lichtsturing En Smart Home Solutions
Expertise

Barrisol spanplafonds

Je vraagt je wellicht af wat een spanplafond met verlichting te maken heeft. Een terechte vraag. Want een spanplafond lijkt in eerste instantie geen bijpassende expertise van verlichting. Spanplafonds en verlichting zijn namelijk inherent aan elkaar verbonden. Als je kiest voor onze Barrisol spanplafonds, rijst al gauw de vraag hoe je de verlichting gaat verwerken in het plafond. Gelukkig bieden wij daar dé ideale oplossing voor. Want naast het leveren en monteren van Barrisol spanplafonds, bieden wij ook een uitgebreide collectie verlichting dat uitermate geschikt is om in een spanplafond te integreren.

Lees meer over spanplafonds
Expertises En Disciplines - Design Verlichting
×Close search
Zoeken