skip to Main Content

Dit zijn onze 3 expertises

Verschillende disciplines en samengebundelde ervaring.

Design verlichting en out of the boxx lichtconcepten

De expertise waarmee we in 1999 mee startte, en tevens nog steeds onze kernactiviteit, is verlichting. Deze expertise is onder te verdelen in 3 disciplines: het ontwikkelen van creatieve lichtconcepten, het geven van gedegen lichtadvies en het leveren van design verlichting. Met deze disciplines zijn wij voor veel klanten dé voorkeurspartner in projecten.

Lees meer over verlichting
Expertise Verlichting, Lichtconcepten En Het Leveren Van Design Verlichting

Slimme domotica oplossingen en lichtsturing

Tegenwoordig is domotica, ook wel smart home solutions genoemd, niet meer weg te denken uit de verlichtingswereld. Steeds meer bedrijven en huishoudens maken hun verlichting slim met domotica. Wij bieden een breed pakket oplossingen om verlichting slim te maken en te sturen, vanaf een centrale plek in de ruimte, of via een app. Onze maatwerk domotica oplossingen maakt het bedienen van de verlichting eenvoudig, zoals het aan- of uitschakelen, dimmen of van lichtkleur veranderen van de verlichting, alles is mogelijk. Wij bieden geen standaard oplossingen, maar echt maatwerk dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften.

Domotica En Smart Home Automation Producten Bij Lightboxx

Barrisol spanplafonds. Strakke plafondsystemen

Je vraagt je wellicht af wat een spanplafond met verlichting te maken heeft. Een terechte vraag. Want een spanplafond lijkt in eerste instantie geen bijpassende expertise van verlichting. Spanplafonds en verlichting zijn namelijk inherent aan elkaar verbonden. Als je kiest voor onze Barrisol spanplafonds, rijst al gauw de vraag hoe je de verlichting gaat verwerken in het plafond. Gelukkig bieden wij daar dé ideale oplossing voor. Want naast het leveren en monteren van Barrisol spanplafonds, bieden wij ook een uitgebreide collectie verlichting dat uitermate geschikt is om in een spanplafond te integreren.

Lees meer over spanplafonds
Barrisol Spanplafonds - Een Strakke Plafondoplossing In 1 Dag Realiseerbaar
×Close search
Zoeken