skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen
Strakke plafondafwerking

Barrisol spanplafonds

Ben je op zoek naar een strak en hoogwaardig manier om je plafond af te werken? Of zoek een oplossing voor een verlaagd plafond? Spanplafonds van Barrisol zijn de ideale oplossing en toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Door de unieke karakteristieken en gepatenteerde bevestigingssystemen van Barrisol spanplafonds zijn de mogelijkheden voor het ontwerp bijna eindeloos.

Barrisol is dé wereldleider als het gaat om unieke spanplafonds. Het gepatenteerde bevestigingssysteem maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze je plafond – en zelfs wanden – strak, duurzaam en snel af te werken, geheel los van een bestaand plafond. Niet voor niets worden Barrisol spanplafonds gebruikt door vooraanstaande architecten van over de hele wereld.

Snelle installatie

Een Barrisol spanplafond is vaak al binnen 1 dag te plaatsen en is vrij van onderhoud

Vochtbestendig en schimmelvrij

Een Barrisol spanplafond is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

10 Jaar Garantie Op Onze Spanplafonds Van Barrisol
10 jaar garantie

Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het doek én de installatie.

Barrisol Spanplafonds

Waarom een Barrisol spanplafond?

Een spanplafond van Barrisol heeft veel voordelen. Het is een snelle en hoogwaardige oplossing voor als je niet met latex of stuc wilt kliederen. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem is een spanplafond al binnen 1 dag te realiseren. Andere voordelen zijn o.a.:

Een onderhoudsvriendelijk plafond
Een duurzame oplossing voor je plafond
Leverbaar in meer dan 230 kleuren en 15 uitvoeringen
Unieke en eindeloze mogelijkheden voor het design
Bestand tegen vocht, condens en stroom
Eenvoudige en snelle montage, los van het bestaande plafond
Maar liefst 10 jaar garantie
Barrisol Spanplafonds

Geschikt voor iedere ruimte

Een spanplafond is dé ideale oplossing voor een strak afgewerkt plafond. Dankzij de hoogwaardige eigenschappen van het doek zijn onze spanplafonds geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Onze spanplafonds zijn geschikt voor zwembaden en natte ruimtes, kantoren, winkels en horecagelegenheden. Maar ook voor thuis, zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

Vergelijking Akoestisch Barrisol Spanplafonds Met En Zonder Isolatie

Akoestische spanplafonds

Waar meerdere mensen samen leven of werken onder één dak ontstaat al gauw geluidsoverlast en het “na-galmen” van geluid in een ruimte. Een akoestisch spanplafond vermindert deze problemen aanzienlijk en dit kan van grote invloed zijn op je woon- of werkgenot.

Verbeterde akoestiek in elke ruimte
Verhoogt het woon- en werkgenot
Naast akoestisch ook thermisch isolerend
Ook geschikt voor vochtige ruimtes
Eenvoudig en snel te plaatsen binnen 1 á 2 dagen
Verlichting In Barrisol Spanplafonds

Barrisol spanplafonds met verlichting

Door de steeds innoverende technieken kan je dezelfde soort verlichting op je spanplafond toepassen als op een klassiek plafond. Een Barrisol spanplafond biedt verschillende mogelijkheden tot het in- en opbouwen van verlichting. Spanplafonds zijn bovendien beschikbaar in verschillende mate van lichtdoorlatendheid. Achter het doek worden (in de meeste gevallen) led strips geplaatst waardoor het doek oplicht. De led strips zijn tevens dimbaar, zodat je naar wens de juiste lichtsterkte kunt instellen. Doordat het licht door het doek schijnt creëer je één egaal sfeervol licht en wordt schaduwvorming verminderd.

Jochem, De Barrisol Expert Van Lightboxx
Jochem

“Wij zijn trots om door Barrisol verkozen te zijn tot officieel dealer in Nederland. Om aan dit criteria te voldoen hebben onze adviseurs en monteurs een specialistische opleiding bij Barrisol moeten volgen”

Vrijblijvende offerte

Vraag een offerte aan

Een ruimte, of meerdere ruimtes voorzien van Barrisol spanplafonds is maatwerk. Daarom tonen wij liever geen prijzen of indicaties op de website, maar werken wij met offertes. Aan de hand van de door jou aangeleverde informatie gaan onze adviseurs graag voor je aan de slag om een scherpe offerte op te stellen. Vul het formulier hieronder in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

[[[["field7","contains","Zakelijk"]],[["show_fields","field9"]],"and"]]
1
Telefonisch contactMogen wij telefonisch contact met je opnemen wanneer we extra informatie nodig of vragen hebben?
Waar wil je spanplafond(s) plaatsen?
Moet er ook isolatie aangebracht worden?
Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
×Close search
Zoeken