skip to Main Content

Barrisol spanplafonds.

Strakke plafond oplossingen.

Barrisol spanplafonds. Een strak afgewerkt plafond

Ben je op zoek naar een strak en hoogwaardig manier om je plafond af te werken of een verlaagd plafond? Barrisol spanplafonds zijn de ideale oplossing en toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Door het unieke bevestigingssysteem van Barrisol, zijn de mogelijkheden voor het ontwerp bijna eindeloos. Barrisol is dé wereldleider als het gaat om unieke spanplafonds. Het gepatenteerde bevestigingssysteem maakt het mogelijk om op eenvoudige manier je plafond – en zelfs wanden – strak, duurzaam en snel af te werken, geheel los van een bestaand plafond. Niet voor niets worden Barrisol spanplafonds gebruikt door toonaangevende architecten van over de hele wereld.

Barrisol Spanplafonds - Een Strakke Plafondoplossing In 1 Dag Realiseerbaar
Snelle installatie

Een Barrisol spanplafond is vaak al binnen 1 dag te plaatsen en is vrij van onderhoud

Vochtbestendig en schimmelvrij

Een Barrisol spanplafond is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

10 jaar garantie

Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het doek én de installatie.

Waarom kiezen voor Barrisol spanplafonds?

Een spanplafond van Barrisol heeft veel voordelen. Het is een snelle en hoogwaardige oplossing voor als je niet met latex of stuc wilt kliederen. Door het gepatenteerde bevestigingssysteem is een spanplafond al binnen 1 dag te realiseren. Andere voordelen zijn o.a.:

Een onderhoudsvriendelijk plafond
Een duurzame oplossing voor je plafond
Leverbaar in meer dan 230 kleuren en 15 uitvoeringen
Unieke en eindeloze mogelijkheden voor het design
Bestand tegen vocht, condens en stroom
Eenvoudige en snelle montage, los van het bestaande plafond
Maar liefst 10 jaar garantie
Waarom Kiezen Voor Barrisol Spanplafonds

Geschikt voor bijna iedere ruimte.

Een spanplafond is dé ideale oplossing voor een strak afgewerkt plafond. Dankzij de hoogwaardige eigenschappen van het doek zijn onze spanplafonds geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Onze spanplafonds zijn geschikt voor zwembaden en natte ruimtes, kantoren, winkels en horecagelegenheden. Maar ook voor thuis, zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

Barrisol Spanplafonds Zijn Geschikt Voor Iedere Ruimte

Barrisol spanplafonds verbeteren de akoestiek.

Waar meerdere mensen samen leven of werken onder één dak ontstaat al gauw geluidsoverlast en het “na-galmen” van geluid in een ruimte. Een akoestisch spanplafond vermindert deze problemen aanzienlijk en dit kan van grote invloed zijn op je woon- of werkgenot.

Verbeterde akoestiek in elke ruimte
Verhoogt het woon- en werkgenot
Naast akoestisch ook thermisch isolerend
Ook geschikt voor vochtige ruimtes
Eenvoudig en snel te plaatsen binnen 1 á 2 dagen
Barrisol Spanplafonds Met Akoestiek

Barrisol spanplafonds met verlichting.

Door de steeds innoverende technieken kun je dezelfde soort verlichting op je spanplafond toepassen als op een klassiek plafond. Een Barrisol spanplafond biedt verschillende mogelijkheden tot het in- en opbouwen van verlichting. Spanplafonds zijn bovendien beschikbaar in verschillende mate van lichtdoorlatendheid. Achter het doek worden (in de meeste gevallen) led strips geplaatst waardoor het doek oplicht. De led strips zijn tevens dimbaar, zodat je naar wens de juiste lichtsterkte kunt instellen. Doordat het licht door het doek schijnt, creëer je een egaal en sfeervol licht en wordt schaduwvorming verminderd.

Barrisol Spanplafonds Met Verlichting
Lichtadviseur Jos Bij Lightboxx
Jos

“Wij zijn trots om door Barrisol verkozen te zijn tot officieel dealer in Nederland. Om aan dit criteria te voldoen hebben onze adviseurs en monteurs een specialistische opleiding bij Barrisol moeten volgen”

Wat kosten Barrisol spanplafonds?

Het totale kostenplaatje is afhankelijk van enkele factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters oppervlak, het gekozen type doek en of er verlichting in het doek geplaatst moet worden. Daarom is een exact berekening lastig te benoemen. Maar om je toch een indicatie te geven wat een Barrisol spanplafond ongeveer kost, geven we je hieronder twee indicatieve prijsvoorbeelden.

Ruimtes <10m2
Vanaf € 250,- per m2

Ruimtes >100m2
Vanaf €80,- per m2

Wat Kosten Barrisol Spanplafonds

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een ruimte, of meerdere ruimtes voorzien van Barrisol spanplafonds is maatwerk. Daarom tonen wij liever geen prijzen of indicaties op de website, maar werken wij met offertes. Aan de hand van de door jou aangeleverde informatie gaan onze adviseurs graag voor je aan de slag om een scherpe offerte op te stellen. Vul het formulier hieronder in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte.

  • Gegevens
  • Projectgegevens
  • Versturen
Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vragen wij je een telefoonnummer in te vullen.