skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen

Verlichting

Uitdagende lichtconcepten die een verschil maken

Waar we goed in zijn

Ontdek onze verlichting

20 jaar ervaring

Toepassingen

Om jouw merk, bedrijf of ruimte onder de aandacht van het publiek te brengen, vinden wij het essentieel om een emotionele band met je bezoekers, klanten of gasten te creëren. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van verlichting en lichttechnieken. Deze ervaring vertaalt zich in uitzonderlijke lichtconcepten die hun weg vinden binnen vele branches en sectoren, zoals de retail, horeca, kantoren, publieke ruimtes, sport en recreatie, parken en tuinen en voor thuis. Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Ontdek onze slimme verlichtingsoplossingen voor de retail, horecagelegenheden, kantoren en industrie, openbare ruimten, parken, tuinen en woningen.

Nordlux Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Particulier

Verlichting voor jouw woning

Bij Lightboxx weten we wat verlichting voor jouw woning moet doen en waar het aan moet voldoen. Verlichting is immers zoveel meer dan even een lampje ophangen. Ons team lichtadviseurs werkt dagelijks met veel passie aan de mooiste lichtplannen voor (nieuwbouw) woningen, villa’s en residentiële projecten. Met een gezonde mix van kennis, een uitgebreide collectie merken en een dosis design werken wij elke dag aan uiteenlopende en fantastische projecten.

Villa Amersfoort
Eosta Hoofdkantoor Waddinxveen
Zakelijk

Verlichting voor bedrijven

Verlichting voor jouw onderneming hoeft geen grote kostenpost te zijn. Wanneer je als onderneming kiest voor verlichting van Lightboxx bespaar je jaarlijk al snel 70-80% op je energiekosten. Je nieuwe verlichting is daarom snel weer terugverdiend en dat is fijn voor de portemonnee. Lightboxx biedt een uitgebreid assortiment lichtoplossingen voor vrijwel elke branche of sector. Of je nu op zoek bent naar basisverlichting voor jouw winkel of een mooi decoratief armatuur voor op kantoor, wij bieden voor iedere verlichtingsvraagstuk een oplossing.

Gratis en vrijblijvend

Download onze brochures

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor verlichting voor je woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste designverlichting, inspirerende projecten en de beste merken designverlichting voor jou samengesteld. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Bekijk onze brochures
Download Gratis En Vrijblijvend Onze Brochures Vol Verlichting, Inspiratie En De Mooiste Design Verlichting
×Close search
Zoeken