skip to Main Content

Beleef onze verlichting en lichtoplossingen.

Out-of-the-boxx lichtconcepten.

Toepassingen voor verlichting

Om jouw merk, bedrijf of ruimte onder de aandacht van het publiek te brengen, vinden wij het essentieel om een emotionele band met je bezoekers, klanten of gasten te creëren. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van verlichting en lichttechnieken. Deze ervaring vertaalt zich in uitzonderlijke lichtconcepten die hun weg vinden binnen vele branches en sectoren, zoals de retail, horeca, kantoren, publieke ruimtes, sport en recreatie, parken en tuinen en voor thuis.

Onze Expertises: Verlichting, Lichtconcepten, Lichtplannen, Domotica, Smart Home Oplossingen En Barrisol Spanplafonds

Meer dan 75 merken en labels

Ons assortiment verlichting bestaat uit ruim 75 toonaangevende merken en labels. Hierdoor kunnen wij voor elk project geschikte verlichting voorstellen en dit maakt ons flexibel in elke uitdaging. Daardoor zijn wij voor veel installateurs, architecten en particulieren dé voorkeurspartner op het gebied van verlichting. Ontdek onze merken Artemide, Flos, Kreon, Jacco Maris, Luceplan, Modular en vele andere.

Ontdek onze merken
Zelf Een Verlichtingsplan Maken. Stap 5: Kies Je Favoriete Merken Verlichting

Gedegen Lichtadvies. Laat je adviseren.

Ga je verbouwen of wil je de bestaande ruimtes opnieuw verlichten en kom je er niet uit? Omdat verlichting een ingewikkeld vraagstuk kan zijn, helpen wij ondernemers en particulieren graag met het opstellen en ontwerpen van een passend maatwerk lichtplan dat aansluit op de wensen ruimtes en omgeving.

Lichtadvies En Lichtplan

Design verlichting voor jouw woning.

Bij Lightboxx weten we wat verlichting voor jouw woning moet doen en waar het aan moet voldoen. Het is immers zoveel meer dan even een lampje ophangen. Ons team lichtadviseurs werkt dagelijks met veel passie aan de mooiste lichtplannen voor (nieuwbouw) woningen, villa’s en residentiële projecten. Met een gezonde mix van kennis, een uitgebreide collectie merken en een dosis design werken wij elke dag aan uiteenlopende en fantastische projecten.

Verlichting Voor Thuis, Zoals Wandlampen, Hanglampen, Inbouwspots, Trimless Spots En Ledstrips

Optimale verlichting voor bedrijven en ondernemers

Verlichting voor jouw onderneming hoeft geen grote kostenpost te zijn. Wanneer je als onderneming kiest voor armaturen van Lightboxx bespaar je jaarlijk al snel 70-80% op je energiekosten. Je nieuwe verlichting is daarom snel weer terugverdiend en dat is fijn voor de portemonnee. Lightboxx biedt een uitgebreid assortiment lichtoplossingen voor vrijwel elke branche of sector. Of je nu op zoek bent naar basisverlichting voor jouw winkel of een mooi decoratief armatuur voor op kantoor, wij bieden voor iedere verlichtingsvraagstuk een oplossing.

Verlichting Voor De Zakelijke Markt, Zoals Winkels, Kantoren, Scholen En Onderwijsinstellingen, Musea, Horeca En Automotive.

Download vrijblijvend onze brochures. Boordevol verlichting

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor je woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol inspirerende projecten en de beste merken voor jou samengesteld. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Bekijk onze brochures
Download Onze Brochures - Home Lighting