skip to Main Content

Verlichting en lichtoplossingen.

Ontdek onze diensten in verlichting

Lichtplannen, lichtadvies en design verlichting

Verlichting is een breed begrip. Naast het ontwerpen en realiseren van uitzonderlijke lichtplannen, geven we ook advies op het gebied van verlichting en leveren wij design verlichting van ruim 75 toonaangevende merken.

Kies voor onze persoonlijke aanpak

Lichtadvies en lichtplannen

Unieke lichtplannen voor bedrijven en particulieren
Een persoonlijke aanpak en maatwerk advies
Advies op locatie of in onze showroom

Met ons vakkundig lichtadvies helpen je graag om een uniek lichtplan te ontwerpen dat aansluit op jouw ruimte en wensen. Een ruimte sfeervol verlichten is immers meer dan een spotje ophangen.

Vraag lichtadvies aan
Waarom Kiezen Voor Ons Lichtadvies?
Verlichting voor thuis of op het werk

Toepassingen voor verlichting

Toepasbaar in vele branches en sectoren

Onze verlichting, diensten en producten zijn toe te passen in vele branches en sectoren, zoals winkels, horecagelegenheden, kantoren, woningen, tuinen en de openbare ruimte.

Al ruim 20 jaar ervaring

Wij ontwerpen en realiseren lichtplannen voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren. We sluiten niemand buiten

Dé voorkeurspartner

Lightboxx is al jaren de voorkeurspartner op het gebied van slimme en unieke lichtplannen, lichtconcepten en hoogwaardige verlichtingsproducten.

Toepassingen Voor Verlichting

Meer dan 75 merken verlichting en armaturen

Officieel dealer

Lightboxx is trots om officieel dealer te zijn van merken als Flos, Artemide, Foscarini, Jacco Maris, Moooi, Secto Design, Stout, Tonone en nog vele andere bekende merken.

Bekijk onze merken

Alle stijlen verlichting

In ons assortiment bevinden zich meer dan 75 merken verlichting en daardoor vind jij altijd de stijl die bij jouw interieur past.

Meer Dan 75 Merken Design Verlichting

Download onze brochures

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor je woning of onderneming? Wij hebben een gratis brochure boordevol inspirerende projecten en de beste merken voor jou samengesteld. Ontdek onze collectie verlichting voor de retail, horeca en hospitality, office en voor thuis.

Download onze brochures

Download Onze Brochures