skip to Main Content

Maatwerk verlichting en armaturen voor iedere toepassing.

Op maat gemaakte armaturen en verlichting

Ondanks ons grote assortiment verlichting, voldoet kant-en-klare verlichting soms iet. Dan is het fijn als de verlichting op maat gemaakt kan worden. Misschien een paar kleine aanpassingen in de vorm, kleur van het armatuur, een andere led module of lichtsterkte, of wellicht wil je wel een armatuur helemaal anders. Hoe je het ook wilt, in onze productieruimte kunnen we het maken. Maatwerk is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend en een van onze krachten. Zo kunnen wij flexibel inspelen op vraagstukken over verlichting en voor iedere toepassing een maatwerk oplossing bieden. Zo ben jij als klant gegarandeerd van een lichtoplossing die past bij jouw wensen en behoeften.

Wij Produceren En Leveren Maatwerk Verlichting In Elke Vorm, Functie En Afmeting

Uniciteit in jouw project

Je hebt standaard, en je hebt jouw standaard. Want je project is gericht op jouw smaak, en smaak is nou eenmaal persoonlijk. Daarom ga jij voor uniciteit, verlichting naar jouw smaak en wensen. Voor ieder project, groot of klein, bieden wij oplossingen die tot de verbeelding spreken. Op maat gemaakte lichtoplossingen die je project uniek maakt en eruit laat springen. Als je kiest voor onze maatwerk oplossingen, kies je voor een persoonlijk twist in jouw project, gemaakt naar jouw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op Maat Gemaakt Profiel En Gepoedercoat In Een RAL Kleur

Maatwerk verlichting hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken bij op maat gemaakte verlichting direct aan een hoge kostenpost. En terecht, want dit is nou eenmaal duurder dan een pasklare oplossing. Bij Lightboxx gaan we daar anders mee om. Maatwerk is bij ons juist de standaard, want wij geloven dat in projecten op maat gemaakte verlichting juist meerwaarde en uniciteit biedt. Door slim in te kopen weten wij de kosten van maatwerk te reduceren en daar profiteer jij als klant weer van. Mede hierdoor kiezen veel van onze klanten juist voor maatwerk in plaats van standaardoplossingen.

Maatwerk Verlichting Is Niet Duur

Meer weten over maatwerk verlichting?

Heb je een vraag over onze maatwerk oplossingen voor verlichting? Neem dan gerust eens contact op met ons. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en indien gewenst sturen we je graag een vrijblijvende offerte voor jouw maatwerk project.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right