skip to Main Content

Industrieel ontwerper Alex de Witte, uit het Zeeuwse Goes, heeft zijn staat van dienst inmiddels wel verdient. Want de werken van deze Nederlandse ontwerper zijn stuk voor stuk echte kunststukken en de opvallende ontwerpen brengen evenwicht en harmonie in elke ruimte. Bijvoorbeeld de Big Bubble, welke zijn vormgegeven in de vorm van een zeepbel. Met deze grote glazen hanglampen kreeg hij al snel internationale bekendheid. Daarnaast behoren ook de Mini Bubble, Momentum en Aurum inmiddels tot toonaangevende ontwerpen. Hoewel hij zelf niet graag gezien wordt als ontwerper van alleen maar verlichting, behoort Alex de Witte wat ons betreft zeker in het rijtje thuis van grote ontwerpers van design verlichting in Nederland.

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Alex de Witte wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Alex de Witte. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Alex de Witte

Lightboxx is officieel dealer van Alex de Witte. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Alex de Witte. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

×Close search
Zoeken