skip to Main Content

Ares is een Italiaanse producent van verlichtingsarmaturen. Ares is in 1994 opgericht in Milaan. De producten kunnen worden onderscheiden door hun functionaliteit, flexibele toepassingsmogelijkheden, design en de kwaliteit van het materiaal. Vandaag de dag is Ares een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op het gebied van technische verlichting en haar producten vinden toepassing in een breed scala van projecten voor zowel interieur als exterieur. Series zoals de Vega, Naboo, Kirk70 en de Zefiro serie zijn hardlopers van Ares.

Ben je op zoek naar een  Modern armatuur voor jouw tuin? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ares wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Grondspots, Lantaarns, Sokkellampen en Wandlampen . De verlichting is in veel tuinen en buitenverblijven toe te passen. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Ares

Lightboxx is officieel dealer van Ares. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Kreon verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Kreon
Zero Lighting verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Zero Lighting
Bomma Lens
Bomma
×Close search
Zoeken