skip to Main Content

Artemide is één van de meest bekende en herkenbare merken op het gebied van design verlichting. Artemide ontwerpt al sinds 1958 designverlichting zoals hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De armaturen worden gezien als echte design iconen. Een van de bekendste series zijn de Tolomeo, Nur, Melampo, Talo en Tizio lampen.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Artemide wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Artemide

Lightboxx is officieel dealer van Artemide. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Artemide. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Frederick Roijé verlichting koop je bij Lightboxx
Frederik Roijé
Terzani verlichting koop je bij Lightboxx
Terzani
Marset verlichting koop je bij Lightboxx
Marset
×Close search
Zoeken