skip to Main Content

Astro Lighting is één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van eigentijdse design verlichting voor binnen en buiten. Het van oorsprong Britse bedrijf ontwerpt al sinds 1997 vooruitstrevende en doordachte design verlichting zoals inbouwspots, hanglampen, tafellampen en wandlampen. De lampen van dit merk zijn stijlvol en strak vormgegeven en kenmerken zich door een elegant design en een zeer hoge kwaliteit-standaard. Een van de bekendste series zijn de Ascoli, Enna, Atelier, Momo en Joel lampen.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Astro Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Opbouwspots en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Astro Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Astro Lighting

Lightboxx is officieel dealer van Astro Lighting. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Astro Lighting. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Oty Light verlichting koop je bij Lightboxx
Oty Light
Bomma Lens
Bomma
Lodes verlichting koop je bij Lightboxx
Lodes
×Close search
Zoeken