skip to Main Content

Ateljé Lyktan is een gerenommeerd Scandinavisch design merk en produceert hoogwaardige designverlichting, die wereldwijd geroemd worden om haar elegantie en design. De verlichting van dit merk kenmerkt zich door een elegant design, gemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen. De esthetisch vormgegeven armaturen hangen niet alleen bij de mensen thuis, maar worden ook gebruikt door toonaangevende musea, kantoren en de openbare ruimte. De collectie van het designlabel wordt ontworpen in het eigen atelier en in de eigen fabriek in Zweden vervaardigd. Kwaliteit en design worden hierdoor gegarandeerd.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ateljé Lyktan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Plafonnières en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Ateljé Lyktan. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Ateljé Lyktan

Lightboxx is officieel dealer van Ateljé Lyktan. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken