skip to Main Content

BEL Lighting is gesticht in 1991 en blijft tot op de dag van vandaag nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Als producent van hoofdzakelijk kwalitatieve buitenverlichting volgen zij steeds de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en zijn steeds een luisterend oor naar wat onze klanten vragen. Op deze manier blijven zij steeds nieuwe producten ontwikkelen die beantwoorden aan de vraag voor zowel privé ruimtes als openbare ruimtes.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van BEL Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Inbouwspots en Opbouwspots . De verlichting is in veel interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van BEL Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van BEL Lighting

Lightboxx is officieel dealer van BEL Lighting. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Erco verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Erco
Keylight verlichting koop je bij Lightboxx
Keylight
×Close search
Zoeken