skip to Main Content

Belux ontwikkelt zijn lampen in nauwe samenwerking met externe designers, wiens ideeën over concepten en vormen worden gecombineerd met de interne licht- en productietechnische knowhow. Belux houdt zich bezig met het oplossen van lastige verlichtingsopgaven in openbare gebouwen en woningen. Daartoe ontwikkelt, produceert en verkoopt Belux innovatieve lampen die worden gekenmerkt door een moderne en energiezuinige verlichtingstechniek, een functioneel design, hoogwaardige materialen en een zorgvuldige verwerking. Belux beschouwt lampen als een centraal element van de interieurinrichting. Ze moeten dan ook aan de hoogste functionele en decoratieve eisen voldoen.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Belux wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Belux

Lightboxx is officieel dealer van Belux. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Belux. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Exenia verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Exenia
Keylight verlichting koop je bij Lightboxx
Keylight
Heatsail verlichting koop je bij lightboxx
Heatsail
×Close search
Zoeken