skip to Main Content

Toen de Canadese ontwerper en kunstenaar Omar Arbel, de oprichter van Bocci, in 2005 de ’14’ hanglamp ontwierp, werd het vrijwel direct een klassieker in de wereld van design verlichting. Na de lancering van het allereerste ontwerp nam het productportfolio een vogelvlucht. Al gauw waren de ontwerpen wereldwijd bij vele toonaangevende architecten bekend. De verlichting vind je daarom terug in diverse prestigieuze projecten van over de hele wereld. De collectie kenmerkt zich door hun opvallende en eigentijdse ontwerpen met een geheel eigen karakter dat je nergens anders terugziet. Je zou bijna kunnen zeggen dat het op zichzelf staande kunst is.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bocci wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Bocci. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Bocci

Lightboxx is officieel dealer van Bocci. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Northern en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Terzani verlichting koop je bij Lightboxx
Terzani
Petite Friture verlichting koop je bij Lightboxx
Petite Friture
Tom Dixon verlichting koop je bij Lightboxx
Tom Dixon
×Close search
Zoeken