skip to Main Content

Bolia is een van oorsprong Deens designlabel. Het rijke assortiment van verlichting laat zich typeren door eenvoud en tijdloze elegantie. Dankzij deze kenmerken is de verlichting niet onderhevig aan trends en stijlvormen, waardoor de verlichting in veel interieurstijlen past.

De verlichting van Bolia kenmerkt zich door strakke geometrische lijnen, organische en speelse vormen en een luxueuze uitstraling. Die zorgen voor een aantrekkelijk assortiment designlampen dat zich in vele interieurs thuisvoelt. Neem bijvoorbeeld de bijzondere Orb serie met haar perfecte bollen en strakke lijnen. Of de speelse Grape lijn, pure elegantie om lekker bij te genieten onder het genot van een goed glas wijn. De verlichting van Bolia wordt grotendeels met de hand vervaardigd uit natuurlijk materialen, zoals messing, staal, hout, marmer of glas.

Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Van ontwerp, product, verpakking tot transport, duurzaamheid vind je bij Bolia terug in alle lagen van het bedrijf.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch designarmatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bolia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Bolia verlichting

Lightboxx is officieel dealer van de verlichting van Bolia. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Bolia. Heb je een vraag over de verlichting, wil je de verlichting bekijken in onze showroom of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

We-ef verlichting koop je bij Lightboxx
WE-EF
Pholc verlichting koop je bij Lightboxx
Pholc
Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
×Close search
Zoeken