skip to Main Content

Het Tsjechische Bomma is in 2012 opgericht met als doel het traditionele ambacht van het glasblazen naar een nieuw niveau te tillen. Met de eeuwen aan ervaring uit de Boheemse glasindustrie als uitgangspunt maken ze moderne design verlichting met een glazen twist. Al deze verlichting wordt in de eigen ultra moderne fabriek vervaardigd met gebruik van de modernste machines en de nieuwste technieken. Dit maakt dat Bomma een breed scala aan mogelijkheden heeft om unieke armaturen te vervaardigen in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Neem bijvoorbeeld de indrukwekkende Pyrite serie. Deze stijlvolle serie hanglampen is geïnspireerd door het gelijknamige edelgesteente pyriet. De goudachtige kleur en het kubusvormige uiterlijk van dit gesteente is duidelijk terug te vinden in deze bijzondere serie met een luxe uitstraling. Ben je op zoek naar wat meer kleur en speelse vormen? Kijk dan eens naar de Pendulum of de Umbra series, die met hun unieke vormen een perfecte toevoeging aan ieder modern interieur zijn. De gloednieuwe Dew Drops serie vind zijn inspiratie dan weer in de kleine dauwdruppels die bij het ochtendgloren te vinden zijn in de natuur. Een perfecte link met de glazen armaturen van Bomma, beeldschoon, sterk en spraakmakend.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bomma wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Bomma

Lightboxx is officieel dealer van Bomma. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Bomma. Heb je een vraag over de verlichting, wil je de verlichting bekijken in onze showroom of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Artemide verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Artemide
Keylight verlichting koop je bij Lightboxx
Keylight
Erco verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Erco
×Close search
Zoeken