skip to Main Content

William Brand (1963) en Annet van Egmond (1964) studeerden af aan de hogeschool voor kunsten in Utrecht. William Brand en Annet van Egmond hebben in 1993 Brand van Egmond opgericht met als enig doel het maken van handgemaakte kunst zonder belemmeringen. Elk verlichtingsarmatuur is een eigentijds kunststuk op zichzelf. Ze worden ontworpen zonder te letten op trends of de laatste mode. Hierdoor zijn de armaturen tijdloze klassiekers en gaan ze generaties lang mee. Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie design kroonluchters, plafonnières en vloerlampen is Brand van Egmond een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brand van Egmond wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Kroonluchters, Plafonnières en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Brand van Egmond

Lightboxx is officieel dealer van Brand van Egmond. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Brand van Egmond. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken