skip to Main Content

Brick in the Wall is een Belgisch bedrijf, opgericht door ontwerper Frank Verschuere. Het verlichtingsbedrijf produceert sinds 1996 strak vormgegeven inbouwarmaturen voor toepassing in wanden en plafonds. De armaturen zijn zodanig ontworpen dat ze met hun minimalistische uitstraling geheel versmelten met het oppervlak waarin ze ingebouwd worden. Daarom zijn de armaturen van Brick in the Wall erg gewild in architecturale omgevingen, maar tegenwoordig ook steeds meer in residentiële omgevingen.

Ben je op zoek naar een Architecturaal armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brick in the Wall wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Inbouwspots . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Architecturaal interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Brick in the Wall

Lightboxx is officieel dealer van Brick in the Wall. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Brick in the Wall. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken