skip to Main Content

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis staat voor voortreffelijke ontwerpen, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse ambachtslieden. Bedacht door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers. Om deze reden hebben de Brokis-verlichtingscollecties erkenning en een plekje in de internationale markt verdient.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brokis wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Brokis

Lightboxx is officieel dealer van Brokis. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Brokis. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Luceplan verlichting koop je bij Lightboxx
Luceplan
Lee Broom verlichting koop je bij Lightboxx
Lee Broom
Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
×Close search
Zoeken