skip to Main Content

Nuchter en puur. Dat zijn de ontwerpen die Concept74 onder de naam C74 ontwikkelt. Intens en verrassend praktisch. Want daar draait het om bij Concept74. In een wereld waarin alles al eens bedacht lijkt te zijn, komen de krachten van de broers Erik en Paul Nijhuis naar boven. Creativiteit en originaliteit. Het ontwerpen van iets compleet nieuws dat kinderlijk eenvoudig lijkt. Een frisse blik en de mogelijkheden van het materiaal bepalen de duidelijke vormen van Concept74. Ontwerpen met een industrieel randje en een vleugje Twentse nuchterheid. Vernieuwend, eigenzinnig en herkenbaar maar toch duurzaam en toepasbaar.

Ben je op zoek naar een Industrieel armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Concept74 wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Kroonluchters, Opbouwspots, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Industrieel interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Concept74

Lightboxx is officieel dealer van Concept74. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Concept74. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Heatsail Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Heatsail
Concept74 Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Concept74
×Close search
Zoeken