skip to Main Content

Design verlichting van Eichholtz

Overtreffende en decadente verlichting

In de loop der jaren is Eichholtz uitgegroeid tot een van ’s werelds bekendste en meest gerenommeerde groothandels in luxe designmeubelen, verlichting en accessoires. Veel van Eichholtz hun eersteklas meubelen zijn moderne interpretaties van betoverend antiek. Eichholtz hun werk omvat het aanpassen van gekoesterde traditionele ambachten aan de decadente eisen van vandaag. Zij zijn er trots op dat ze artikelen van ongeëvenaarde schoonheid creëren die de hoogste normen op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid overtreffen.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Eichholtz wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters en Tafellampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Eichholtz

Lightboxx is officieel dealer van Eichholtz. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Eichholtz. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Eichholtz verlichting koop je bij Lightboxx
Eichholtz
Trio Lighting koop je bij Lightboxx
Trio Lighting
Serip verlichting koop je bij Lightboxx
Serip
×Close search
Zoeken