skip to Main Content

ERCO is een van de marktleiders in de verlichtingsindustrie. Het familiebedrijf werd opgericht in 1934 en opereert inmiddels in meer dan 60 landen. Samenwerkend met ontwerpers en architecten, ontwikkelt ERCO hardware en software voor alle gebieden waar architecturale verlichting toegepast kan worden. De collectie van ERCO kenmerkt zich door strakke lijnen, minimalistische ontwerp en voorzien van de laatste innovaties op het gebied van led technologie.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van ERCO wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Railspots en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van ERCO

Lightboxx is officieel dealer van ERCO. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van ERCO. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Lodes verlichting koop je bij Lightboxx
Lodes
Nuura verlichting koop je bij Lightboxx
Nuura
We-ef verlichting koop je bij Lightboxx
WE-EF
×Close search
Zoeken