skip to Main Content

Design verlichting van Exenia

Florentijnse design verlichting

Exenia is een jong Florentijns merk in de professionele verlichtingssector, gespecialiseerd in de productie van LED-verlichtingsarmaturen voor gebruik binnenshuis, geschikt voor alle soorten installaties, van residentiële tot commerciële, van musea tot showrooms. In Exenia bestaan ​​design en creativiteit samen met de meest geavanceerde technologieën in de verlichtingsindustrie. De voortreffelijkheid van een verfijnd Italiaans ontwerp gaat samen met perfecte uitvoeringen en meerdere afwerkingen en creëert collecties met een uniek ontwerp, gedecoreerd met een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan kleuren met een natuurlijke basis.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Exenia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Plafonnières en Railspots . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Exenia

Lightboxx is officieel dealer van Exenia. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Exenia. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Kreon verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Kreon
Astro verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Astro Lighting
Keylight verlichting koop je bij Lightboxx
Keylight
×Close search
Zoeken