skip to Main Content

Het Deense merk Ferm Living staat niet alleen bekend om hun unieke en opvallende verlichting, maar ook hun meubels, home accessoires en nog veel meer. De hele collectie van Ferm living sluit naadloos op elkaar aan en zorgt voor een ruimte die de balans houdt tussen chaos en kalmte.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ferm Living wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Ferm Living

Lightboxx is officieel dealer van Ferm Living. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Ferm Living. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken