skip to Main Content

FRANDSEN is een van origine Deens merk en produceert al sinds 1968 design lampen. Het merk werd opgericht door Benny Frandsen en hij is vandaag de dag nog steeds de drijvende kracht achter het familiebedrijf. Hij is bovendien ook de bedenker van de zeer populaire “Ball” lamp, een iconische serie lampen dat al verschillende internationale onderscheidingen op zijn naam heeft.

Het assortiment van FRANSEN bestaat uit elegant vormgegeven hanglampen, vloer- en tafellampen en wandlampen met een industrieel tintje. De verlichting van FRANDSEN zijn modern, maar tijdloos en voelen zich daarom in de meeste interieurs thuis.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van FRANDSEN wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van FRANDSEN

Lightboxx is officieel dealer van FRANDSEN. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van FRANDSEN. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken