skip to Main Content

Frederik Roijé is een internationaal ontwerpbureau dat diverse producten ontwerpt voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Het bureau staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen. Frederik Roijé verwelkomt samenwerkingsverbanden met partners die bereid zijn grenzen te overschrijden en zich te onderscheiden door een exclusief en innovatief ontwerp.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Frederik Roijé wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Frederik Roijé

Lightboxx is officieel dealer van Frederik Roijé. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Frederik Roijé. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken