skip to Main Content

Design verlichting van Functionals

Een oer-Hollands merk

De liefde voor designmeubels en verlichting werd de broers Van Esch, oprichters van Functionals, met de paplepel ingegoten door vader en meubelmaker Henk van Esch. Vakmanschap en design zit in hun DNA. Functionals biedt een collectie meubels en huishoudelijke artikelen die exclusief voor Functionals is ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk van hen heeft zijn of haar onderscheidende perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, betrokkenheid bij vakmanschap en aandacht voor detail. Enkele kenmerkende armaturen van Functionals zijn de Luftschiff hanglamp, de Stoklamp vloerlamp en de Swivel vloer- en wandlamp.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Functionals wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Functionals

Lightboxx is officieel dealer van Functionals. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Functionals. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Nordlux verlichting koop je bij Lightboxx
Nordlux
Oty Light verlichting koop je bij Lightboxx
Oty Light
Heatsail verlichting koop je bij lightboxx
Heatsail
×Close search
Zoeken