skip to Main Content

De liefde voor designmeubels en verlichting werd de broers Van Esch, oprichters van Functionals, met de paplepel ingegoten door vader en meubelmaker Henk van Esch. Vakmanschap en design zit in hun DNA. Functionals biedt een collectie meubels en huishoudelijke artikelen die exclusief voor Functionals is ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk van hen heeft zijn of haar onderscheidende perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, betrokkenheid bij vakmanschap en aandacht voor detail. Enkele kenmerkende armaturen van Functionals zijn de Luftschiff hanglamp, de Stoklamp vloerlamp en de Swivel vloer- en wandlamp.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Functionals wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Functionals. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Functionals

Lightboxx is officieel dealer van Functionals. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Functionals en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Frandsen Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

FRANDSEN

Scandinavisch
Occhio Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Occhio

Modern
Oluce Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Oluce

Design
×Close search
Zoeken