skip to Main Content

Hess is een Duitse producent van hoogwaardige architecturale verlichting en een toonaangevende kracht op de internationale verlichtingsmarkt. Niet minder belangrijk is het feit dat Hess in 2003 de eerste producent was die led straatverlichting op de markt bracht en daardoor een pionier was op het gebied van led verlichting voor buiten. Hess is een gerespecteerde naam voor innovatieve, aantrekkelijke buitenverlichting en eersteklas straat- en terreininrichting. Het assortiment verlichting van Hess staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit met een stukje Duitse grundlichkeit.

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Hess

Lightboxx is officieel dealer van Hess. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Hess. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken