skip to Main Content

Design verlichting van Het Lichtlab

Unieke 3D-print verlichting

“Het juiste licht maakt alles bijzonder.” Dat is de overtuiging van het Lichtlab en vanuit die gedachte creëert zij haar collectie lampen. In haar lab in Nederland ontwerpen én produceren zij verlichting, op geheel eigen wijze. Zo kan het zijn dat er retro materialen gebruikt worden, of juist de laatste 3D-print technieken. Als het ontwerp aanspreekt, is het goed. Alle lampen van Het Lichtlab worden met de hand gemaakt.

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Het Lichtlab wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Het Lichtlab

Lightboxx is officieel dealer van Het Lichtlab. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Het Lichtlab. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken