skip to Main Content

Design verlichting van Hudson Valley

Unieke en bijzondere eyecatchers

De Hudson Valley Lighting Group bestaat uit de 4 merken Hudson Valley Lighting, Troy Lighting, Mitzi en Corbett lighting. Het streven naar uitmuntendheid, een design-gedreven cultuur, aandacht voor steeds veranderende milieuoverwegingen en het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zijn de focus punten van de Hudson Valley Lighting Group.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Hudson Valley wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Hudson Valley

Lightboxx is officieel dealer van Hudson Valley. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Hudson Valley. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Serip verlichting koop je bij Lightboxx
Serip
Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
Hudson Valley verlichting koop je bij Lightboxx
Hudson Valley
×Close search
Zoeken