skip to Main Content

Vanaf 1975 heeft Italamp al een aardige naamsbekendheid en reputatie opgebouwd in de decoratieve verlichting markt. Zij staan bekend om de producten van hoge kwaliteit and unieke vormen. Het bedrijf heeft als doel om elk product met elegantie en precisie te maken met behulp van de handgemaakte producten.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Italamp wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Italamp

Lightboxx is officieel dealer van Italamp. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Italamp. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
×Close search
Zoeken