skip to Main Content

Kreon is een toonaangevend merk in de wereld van de architecturale verlichting voor binnen en buiten. De collectie bestaat uit zeer hoogwaardige armaturen die tot in de perfectie worden ontworpen en geproduceerd. De armaturen van Kreon worden wereldwijd in de meest prestigieuze projecten gebruikt. Niet voor niets ook, want door de zeer hoge kwaliteit en minimalistische vormgeving zijn ze gewild door talloze ontwerpers en architecten. De armaturen zijn ontdaan van alle overtollige details waardoor er een elegant en zuiver armatuur ontstaat dat helemaal samensmelt met de omgeving. Daarom zal je bij veel architecten en ontwerpers het boek van Kreon op het bureau zien liggen. Enkele favoriete armaturen zijn de Up 80, de Holon serie, de Aplis inbouwspots, de strakke Down-in-Line inbouwspots en de Cadre.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Kreon wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Railspots en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Kreon. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Kreon

Lightboxx is officieel dealer van Kreon. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Flos Noctambule Floor
Flos
Valerie Objects verlichting koop je bij Lightboxx
Valerie Objects
Kreon verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Kreon
×Close search
Zoeken