skip to Main Content

Design verlichting van Kreon

Hoogwaardige architecturale verlichting.

Kreon belichaamt de taal van de vormgeving in hedendaagse architectuur, een architectuur, gebaseerd op rechte hoeken en lijnen. In plaats van de ontwerpen te baseren op de vorm van het verlichtingstoestel en de radius van het licht dat ze verspreiden kiest Kreon resoluut voor architectuur. De evolutie binnen Kreon wordt niet alleen gekenmerkt door nieuwe media, een nieuw design en montagetechnieken. De nadruk ligt in hoge mate op de kwaliteitscontrole van de producten én op de dienstverlening aan onze klanten. Op elk niveau van de organisatie is de gedrevenheid om een almaar stijgend kwaliteitsniveau te kunnen garanderen enorm groot.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Kreon wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Railspots en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Kreon

Lightboxx is officieel dealer van Kreon. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Kreon. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken