skip to Main Content

Design verlichting van Lampe Gras

Industriële pronkstukken uit Frankrijk

Lampe Gras is één van de vijf collecties van het Franse designlabel DCW éditions. De verlichting kan het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. Alle lampen worden met de grootste zorg gemaakt, waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. Ook fijn is dat de Lampe Gras verlichting zowel geschrikt is voor thuisgebruik als op kantoor. De Lampe Gras N206 tafellamp bijvoorbeeld, geeft het perfecte licht om bij te werken. Maar ook thuis komt deze verlichting goed van pas. De Lampe Gras N214 XL outdoor wandlamp is zelfs in de tuin te gebruiken.

Ben je op zoek naar een Retro armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lampe Gras wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Retro interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Lampe Gras

Lightboxx is officieel dealer van Lampe Gras. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Lampe Gras. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Segula verlichting koop je bij Lightboxx
Segula
Zangra verlichting koop je bij Lightboxx
Zangra
Lampe Gras verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Lampe Gras
×Close search
Zoeken