skip to Main Content

Lampe Gras is één van de vijf collecties van het van oorsprong Franse designlabel DCW éditions. Bernard-Albin Gras. Bernard-Albin was een van de grootste ontwerpers van de 20e eeuw en ontwierp in 1922 een reeks verfijnde en ergonomische lampen voor kantoren en werkplaatsen. De verlichting kan het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. Vandaag de dag zijn zijn ontwerpen nog steeds populair.

Alle lampen worden met de grootste zorg gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. De verlichting is zowel geschikt is voor thuisgebruik als op kantoor. De N206 tafellamp bijvoorbeeld, geeft het perfecte licht om rustig bij te werken op kantoor. Maar ook thuis komt dit armatuur goed tot zijn recht. Daarnaast zijn er ook buitenarmaturen beschikbaar. Bijvoorbeeld de N214 XL Outdoor. Deze is zelfs in de tuin te gebruiken.

Ben je op zoek naar een Retro armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lampe Gras wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Industrieel of landelijk interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren de verlichting van Lampe Gras. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Lampe Gras

Lightboxx is officieel dealer van Lampe Gras. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Lampe Gras verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Lampe Gras
Segula verlichting koop je bij Lightboxx
Segula
Zangra verlichting koop je bij Lightboxx
Zangra
×Close search
Zoeken