skip to Main Content

Design verlichting van Layer by Adje

Conceptual Design by Adje

Layer by Adje, de naam die gegeven wordt aan de op maat gemaakte licht- en interieurontwerpen ontwerpen uit de Layer-collectie.
Layer Conceptual Design is tot stand gekomen door de Nederlandse ontwerper Adje Verhoeven. De Layer collectie kenmerkt zich door eenvoudige architectonische vormen met een robuuste touch & feel en door het gebruik van eerlijke en pure materialen zoals hout, staal en glas. In zijn ontwerpen is Adje Verhoeven altijd op zoek naar de balans tussen vorm en transparantie.
De inspiratiebron voor de ontwerpen is te vinden in het minimalisme, dat uitgaat van eenvoudige primaire basisvormen en neutrale kleuren.
De objecten kenmerken zich door het feit dat ze met hun soberheid direct aansluiten bij de hedendaagse interieurvormgeving.

Ben je op zoek naar een Architecturaal armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Layer by Adje wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Architecturaal interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Layer by Adje

Lightboxx is officieel dealer van Layer by Adje. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Layer by Adje. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Kreon Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Kreon
Royal Botania Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Royal Botania
We-ef Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
WE-EF
×Close search
Zoeken