skip to Main Content

Design verlichting van Lee Broom

Opvallende en excentrieke verlichting

Lee Broom begon ooit als fashion designer bij de legendarische Vivienne Westwood. In 2007 besloot hij zijn eigen merk op te richten. Hij ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen werk in combinatie met andere merken en weet zo unieke interieurs te creëren. Nog steeds is mode een van de grootste inspiratiebronnen. Het lichtontwerp van The Crystal Bulb is zijn bekendste ontwerpt. Een andere populaire lamp uit de collectie van Lee Broom is de hanglamp de Clear Crystal Bulb Chandelier, die onder meer is vervaardigd van 24-karaats goud.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lee Broom wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Lee Broom

Lightboxx is officieel dealer van Lee Broom. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Lee Broom. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
Verlichting van Hess koop je bij Lightboxx
Hess
Terzani verlichting koop je bij Lightboxx
Terzani
×Close search
Zoeken