skip to Main Content

Lee Broom begon ooit als fashion designer bij de legendarische Vivienne Westwood. In 2007 besloot hij zijn eigen merk op te richten. Hij ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen werk in combinatie met andere merken en weet zo unieke interieurs te creëren. Nog steeds is mode een van de grootste inspiratiebronnen. Het lichtontwerp van The Crystal Bulb is zijn bekendste ontwerpt. Een andere populaire lamp uit de collectie is de hanglamp de Clear Crystal Bulb Chandelier, die onder meer is vervaardigd van 24-karaats goud.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lee Broom wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Lee Broom. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Lee Broom

Lightboxx is officieel dealer van Lee Broom. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Lee Broom en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Hudson Valley Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Hudson Valley

Klassiek
Bel Lighting Koop Je Bij Lightboxx

BEL Lighting

Minimalistisch
Italamp Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Italamp

Design, Klassiek
×Close search
Zoeken