skip to Main Content

Design verlichting van Louis Poulsen

Deense design klassiekers

Louise Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting, opgericht in 1874. Sindsdien produceren zij bijzondere ontwerpen in samenwerking met verschillende designers van over de hele wereld. Door te werken met hun eigen lichtfilosofie, waarin kwaliteit, functionaliteit en beleving centraal staat, hebben ze een collectie opgebouwd met vele unieke en sfeervolle ontwerpen. Bekende armaturen zijn de Artichoke en de Toldbod.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Louis Poulsen wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Louis Poulsen

Lightboxx is officieel dealer van Louis Poulsen. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Louis Poulsen. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken