skip to Main Content

Louis Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting, opgericht in 1874 door Ludvig R. Poulsen. Ludvig begon ooit als wijnimporteur, maar dit avontuur strandde slechts 4 jaar later weer. In zijn tweede poging als ondernemer besloot hij een winkel in gereedschappen te openen. 20 jaar later nam Sophus Kaastrup-Olsen het bedrijf over, maar zette het voort onder de naam Louis Poulsen & co. in 1926 begon het bedrijf zich echt met verlichting te bezigen.

Sindsdien produceren ze bijzondere verlichting in samenwerking met verschillende toonaangevende designers van over de hele wereld. Door te werken met hun eigen lichtfilosofie, waarin kwaliteit, functionaliteit en beleving centraal staat, hebben ze een collectie opgebouwd met vele unieke en sfeervolle ontwerpen. Bekende armaturen zijn de PH5, Artichoke en de Toldbod.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van dit merk wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Louis Poulsen

Lightboxx is officieel dealer van Louis Poulsen. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Louis Poulsen. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Secto Design verlichting koop je bij Lightboxx
Secto Design
Muuto verlichting koop je bij Lightboxx
Muuto
Ateljé Lyktan verlichting koop je bij Lightboxx
Ateljé Lyktan
×Close search
Zoeken