skip to Main Content

Luceplan is al ruim 40 jaar een gespecialiseerd Italiaans licht bedrijf. Het merk is opgericht door de architecten Paolo Rizzatto, Sandra Severi en Riccardo Sarfatti. De architecten denken bij een ontwerp aan zowel milieu, duurzaamheid en stijl. De ontwerpen van de verlichting kenmerken zich door uniciteit en kwaliteit. Door de jaren heen heeft Luceplan al veel prijzen en onderscheidingen binnengesleept als het gaat om ontwerp, duurzaamheid en innovatieve ideeën. Daarom wordt de verlichting van Luceplan wereldwijd door vele architecten en ontwerpers gebruikt in prestigieuze projecten.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Luceplan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Luceplan. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Luceplan

Lightboxx is officieel dealer van Luceplan. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Luceplan. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Nemo
Flos Noctambule Floor
Flos
Penta verlichting koop je bij Lightboxx
Penta
×Close search
Zoeken