skip to Main Content

Design verlichting van Luceplan

Italiaanse design klassiekers

Luceplan is al ruim 40 jaar een gespecialiseerd Italiaans licht bedrijf. Luceplan is opgericht door drie architecten Paolo Rizzatto, Sandra Severi en Riccardo Sarfatti. Deze architecten denken bij een ontwerp aan zowel milieu, duurzaamheid en stijl. Door de jaren heen heeft Luceplan al veel prijzen en onderscheidingen binnengesleept als het gaat om ontwerp, duurzaamheid, en innovatieve ideeën.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Luceplan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Luceplan

Lightboxx is officieel dealer van Luceplan. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Luceplan. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Pholc verlichting koop je bij Lightboxx
Pholc
Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
Brick in the Wall verlichting koop je bij Lightboxx
Brick in the wall
×Close search
Zoeken