skip to Main Content

Design verlichting van Marset

Unieke vormgeving van Spaanse origine

Bij Marset zijn we ervan overtuigd dat we meer doen dan lampen. We zorgen voor licht en de verschillende nuances en effecten ervan om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Design is wat ons onderscheidt bij Marset, en dat is waar onze roeping voor goed ontwerp is geboren: om een ​​product te maken met de uiterste strengheid en innovatie dat een prachtig licht genereert en dat kan verrassen, opwinden en verdragen, zodat we kunnen bijdragen aan onze beetje naar een duurzamere wereld.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Marset wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Marset

Lightboxx is officieel dealer van Marset. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Marset. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

TossB verlichting koop je bij Lightboxx
TossB
Molto Luce verlichting koop je bij Lightboxx
Molto Luce
Royal Botania verlichting koop je bij Lightboxx
Royal Botania
×Close search
Zoeken