skip to Main Content

Zoals vaak het geval is in de Italiaanse productie, is Masiero een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1981 opgericht als Emme Pi Light. In 2005 kreeg het bedrijf de naam Masiero toen Enrico Maria Masiero, de zoon van de oprichters van het bedrijf, Paolo Masiero en Marilena Pellizzato, zich bij het bedrijf aansloten. Het officiële debuut van het merk onder deze naam was in 2009. De verlichting van dit merk kenmerkt zich door het gebruik van exclusieve en hoogwaardige materialen, zoals kristalglas, metalen, zijde, keramiek en hout. Hierdoor ontstaan niet alledaagse armaturen met een zeer luxe uitstraling. Alle verlichting van Masiero wordt met de hand vervaardigd in hun eigen fabriek in nabij Venetië.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Masiero wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in veel interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Masiero. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Masiero

Lightboxx is officieel dealer van Masiero. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken