skip to Main Content

Design verlichting van Masiero

Ambachtelijk Italiaans design

Zoals vaak het geval is in de Italiaanse productie, is Masiero een familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1981 opgericht als Emme Pi Light en kreeg in 2005 de naam Masiero, toen Enrico Maria Masiero, de zoon van de oprichters van het bedrijf, Paolo Masiero en Marilena Pellizzato, zich bij het bedrijf aansloten. Het officiële debuut van het merk onder deze naam was in 2009.

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Masiero wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Masiero

Lightboxx is officieel dealer van Masiero. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Masiero. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Pholc verlichting koop je bij Lightboxx
Pholc
Nuura verlichting koop je bij Lightboxx
Nuura
Layer by Adje versailles hanglamp
Layer by Adje
×Close search
Zoeken