skip to Main Content

Molto Luce is een Oostenrijks bedrijf met Italiaanse naam. Beetje gek is het wel, maar dat doet niets af aan de hoogwaardige collectie verlichting. Ze combineren kenmerkend Italiaans design met “Deutsche Grundlichkeit”. Een combinatie die wat ons betreft uitstekend bij elkaar past. Oprichter Frits Eiber begon in 1981 met het produceren van design verlichting en heeft in de afgelopen jaren meermaals bewezen dat Molto Luce een toonaangevende producent is van hoogwaardige design verlichting. Door de ontwerpen is de verlichting van het merk niet alleen in kantoor- of werkomgevingen toe te passen, maar ook thuis komen de armaturen van Molto Luce goed tot zijn recht.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Molto Luce wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Plafonnières en Railspots . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Molto Luce. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Molto Luce

Lightboxx is officieel dealer van Molto Luce. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van dit merk. Heb je een vraag over de verlichting, de voorraad of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Molto Luce verlichting koop je bij Lightboxx
Molto Luce
TossB verlichting koop je bij Lightboxx
TossB
Heatsail verlichting koop je bij lightboxx
Heatsail
×Close search
Zoeken