skip to Main Content

Design verlichting van Molto Luce

Italiaanse klassiekers voor de werkplek

De Italiaanse fabrikant Molto Luce is begonnen in 1981. Sinds 2002 beginnen ze steeds meer internationale erkenning te krijgen en veroverden ze een eigen plek op de verlichting markt. Molto Luce produceert met name armaturen voor de werkplek hoewel ze altijd menselijk en vaak zelfs huiselijk zijn. De Stretto hanglamp is een mooi model dat kleur kan geven aan jouw kantoorkamer, zonder onprofessioneel of afleidend over te komen.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Molto Luce wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Plafonnières en Railspots . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Molto Luce

Lightboxx is officieel dealer van Molto Luce. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Molto Luce. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken