skip to Main Content

Design verlichting van Moooi

Vernieuwende en tijdloze ontwerpen

Moooi inspireert en verleidt de wereld sinds april 2011 met vernieuwende ontwerpen. De derde ‘o’ in de merknaam staat voor een extra waarde in termen van schoonheid en uniformiteit. Moooi is trots op het produceren van tijdloze objecten die het karakter van antiek gecombineerd met de frisheid van de moderne tijd bezitten. Bekende producten van Moooi zijn de Raimond, de Lolita, de Horse en de Emperor.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Moooi wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Moooi

Lightboxx is officieel dealer van Moooi. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Moooi. Heb je een vraag over de verlichting, wil je de verlichting bekijken in onze showroom of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Flos Noctambule Floor
Flos
Frederick Roijé verlichting koop je bij Lightboxx
Frederik Roijé
Foscarini verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Foscarini
×Close search
Zoeken