skip to Main Content

Design verlichting van Nemo

Iconisch Italiaans designlabel.

Nemo is een toonaangevend Italiaans verlichtingsmerk en streeft voortdurend naar het creëren van innovatief, geavanceerd design. Vele vooraanstaande ontwerpers hebben een fundamentele bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het merk, zoals Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster+Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Enkele iconische armaturen die niet meer weg te denken zijn uit de verlichtingswereld zijn de Crown serie hanglampen, Nuvola Wall Ceiling, Untitled tafellamp en Kepler Minor hanglamp.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nemo wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Nemo

Lightboxx is officieel dealer van Nemo. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Nemo. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Tom Dixon verlichting koop je bij Lightboxx
Tom Dixon
Verlichting van Hess koop je bij Lightboxx
Hess
Lee Broom verlichting koop je bij Lightboxx
Lee Broom
×Close search
Zoeken