skip to Main Content

New Works is een jong en uniek Deens merk gevestigd in Kopenhagen. In haar korte bestaan heeft New Works al diverse grote internationale ontwerpers aan zich weten te binden, zoals Rikke Frost, Lars Tornøe, Anderssen & Voll en Malene Birger. Designers die de opvattingen van New Works delen over het werken met natuurlijke materialen en het maken van opvallend design. De verlichtingsproducten hebben stuk voor stuk de potentie om opvallende en iconische designklassiekers te worden want wat ons betreft balanceert de collectie tussen design en kunst. Wij zijn er helemaal weg van en we zijn trots om dealer te zijn van dit prachtige merk!

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van New Works wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van New Works

Lightboxx is officieel dealer van New Works. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van New Works. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Northern verlichting koop je bij Lightboxx
Northern
Nordlux verlichting koop je bij Lightboxx
Nordlux
×Close search
Zoeken