skip to Main Content

Design verlichting van Normann Normann Copenhagen

Prijswinnend Deens design

Normann Copenhagen is een deens merk dat in 1999 is opgericht door Jan Anderson en poul Madson. Normann Copenhagen heeft betaalbare designlampen. Dit heeft erin geresulteerd dat hun producten inmiddels in meer dan 80 landen worden verkocht. Het aantal designprijzen wat ze hebben gewonnen is ongeveer net zo groot. Inmiddels zijn dat er namelijk ook meer dan 80. Hiermee heeft Normann Copenhagen in de afgelopen kleine 20 jaar een enorm sterk merk neergezet waar iedere binnenhuisarchitect heel graag mee werkt.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Normann Copenhagen wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Normann Copenhagen

Lightboxx is officieel dealer van Normann Copenhagen. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Normann Copenhagen. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken