skip to Main Content

Design verlichting van Northern

Natuurlijke materialen en Noors vakmanschap

Het merk Northern werd geboren in de studio’s van Northern Lighting, waar een team van creatieven de afgelopen twaalf jaar levens heeft belicht. Ze combineren schoonheid met functionaliteit en geven de voorkeur aan natuurlijke materialen en echt vakmanschap. De ontwerpen van Northern kunnen energie geven en inspireren, een ontspannen sfeer creëren of het decor vormen voor een rustgevende achtergrond.

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Northern wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Northern

Lightboxx is officieel dealer van Northern. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Northern. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Nuura verlichting koop je bij Lightboxx
Nuura
Normann Copenhagen verlichting koop je bij Lightboxx
Normann Copenhagen
Frandsen verlichting koop je bij Lightboxx
FRANDSEN
×Close search
Zoeken