skip to Main Content

Design verlichting van Nuura

Honouring sensuous light

Opgericht in 2017 door Sofie Refer, Nadia Lassen en Peter Østerberg streeft Nuura naar esthetische en exclusieve verlichting die de rijkdom en het plezier van de Scandinavische natuur weerspiegelt. Met de kroonluchter als centrum, biedt Nuura verlichtingscollecties die de kamer verrijken en het interieur afmaken in zowel particuliere woningen als openbare ruimtes. Door het combineren van design met state of the art technologie en zorgvuldig gekozen materialen van hoge kwaliteit, streeft Nuura ernaar om unieke kwaliteitsverlichting te creëren die een positieve invloed heeft op ons welzijn. Nuura is de nieuwe moderne klassieker in een sensueel en tijdloos design.
De betekenis van Nuura is licht en eer. Geïnspireerd door het Scandinavische licht van haar basis in Denemarken is de wens dat haar verlichtingscollecties leven en vreugde zullen verspreiden.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nuura wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Nuura

Lightboxx is officieel dealer van Nuura. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Nuura. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Moooi Verlichting Koop Je Bij Lightboxx
Moooi
Flos Noctambule Floor
Flos
Foscarini Verlichting Kopen? Bekijk Ons Assortiment
Foscarini
×Close search
Zoeken