skip to Main Content

Aan het einde van de jaren negentig kwam Occhio (het Italiaanse ‘oog’) naar voren als de essentie van zijn langdurige bezigheid met licht. Tegelijkertijd was dit het begin van een continu innovatieproces, dat altijd nieuwe ontwerp- en toepassingsoplossingen oplevert: licht is evolutie. Alles verandert permanent. Niets blijft zoals het was. Omdat alleen wat bestaat, bestaat. Zoals Occhio. De concentratie op een idee en een systeem leidt tot een uniek detail en diepte in productkwaliteit. De perfecte oplossing bieden voor elke ruimtelijke situatie en eis – dat is wat ons motiveert. En dit elke dag opnieuw.

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Occhio wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Opbouwspots, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Occhio

Lightboxx is officieel dealer van Occhio. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Occhio. Heb je een vraag over de verlichting, wil je de verlichting bekijken in onze showroom of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Artemide verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Artemide
Keylight verlichting koop je bij Lightboxx
Keylight
We-ef verlichting koop je bij Lightboxx
WE-EF
×Close search
Zoeken