skip to Main Content

Oluce is een succesvol Italiaans verlichtingsmerk, opgericht in 1945 door Giuseppe Ostuni. Het is het oudste Italiaanse verlichtingsmerk en nog tot op de dag van vandaag nog steeds actief. Vele bekende namen hebben bijgedragen aan het succes van het merk, waaronder Franco Buzzi, Joe & Gianni Colombo, Hannes Wettstein, Ferdi Giardini en Oki Santo. Het merk heeft enkele populaire designklassiekers voortgebracht, waaronder de Atollo serie (tafel)lampen. De ontwerper Vico Magistretti was verantwoordelijk voor het geometrische ontwerp van de lamp en sleepte in 1979 een onderscheiding in de wacht, de Compasso d’Oro. Sindsdien is de Atollo serie een echt icoon geworden die je wereldwijd in veel toonaangevende projecten en interieur terugvindt. Daarnaast heeft Oluce nog vele andere prachtexemplaren die elk luxe en design uitstralen.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Oluce wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Oluce. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Oluce

Lightboxx is officieel dealer van Oluce. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Northern en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Frederick Roijé verlichting koop je bij Lightboxx
Frederik Roijé
Flos Noctambule Floor
Flos
Lee Broom verlichting koop je bij Lightboxx
Lee Broom
×Close search
Zoeken