skip to Main Content

Design verlichting van Oluce

Italiaanse designiconen sinds 1945

Opgericht door ontwerper Giuseppe Ostuni en dominant in de Italiaanse verlichtings-wereld. Door de jaren heen zijn vele grote namen actief geweest onder dit label. Namen als Franco Buzzi, Joe & Gianni Colombo, Hannes Wettstein, Ferdi Giardini en Oki Santo. Ieder van hen heeft grote bijdragen geleverd aan de voortdurende kracht van dit oude Italiaanse label.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Oluce wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Oluce

Lightboxx is officieel dealer van Oluce. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Oluce. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Flos Noctambule Floor
Flos
Nemo
Luceplan verlichting koop je bij Lightboxx
Luceplan
×Close search
Zoeken