skip to Main Content

Oty Light is van origine een Italiaans merk en nog een relatief onbekend in de wereld van de (design) verlichting, hoewel ze een aantal zeer fraaie armaturen op de markt hebben. Het zal menig interieurarchitect nog weinig zeggen, want het is een merk wat eigenlijk nog ontdekt moet worden. Ondanks dat het merk nog niet veel allure heeft, hebben ze wel een aantal zeer fraaie lampen ontwikkeld waar wij mee werken. Een van deze lampen is de Moma hanglamp. Een echte allemansvriend als je het ons vraagt. Want de Oty Light Moma voelt zich prima thuis in veel interieurstijlen. Hoe dan ook, Oty Light heeft de ambitie om een gevestigde naam te worden in de wereld van design verlichting. Wat ons betreft zal ze dat met de huidige collectie verlichting zeker lukken.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Oty Light wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Oty Light

Lightboxx is officieel dealer van Oty Light. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Oty Light. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken verlichting

Bomma Lens
Bomma
Bolia verlichting koop je bij Lightboxx
Bolia
×Close search
Zoeken