skip to Main Content

Design verlichting van Oty Light

Italiaanse architecturale verlichting

Oty Light is van origine een Italiaans merk met een minimalistische uitstraling. 2 Italiaanse broers, Andrea en Simone, zijn dit bedrijf begonnen met het doel om alle ideeën uit te werken. Zoals de broers zelf zeggen “Onze ideeën zijn de toekomst”. Deze passie is terug te zien in de armaturen van Oty Light.

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Oty Light wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Oty Light

Lightboxx is officieel dealer van Oty Light. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Oty Light. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Pholc verlichting koop je bij Lightboxx
Pholc
Nuura verlichting koop je bij Lightboxx
Nuura
Layer by Adje versailles hanglamp
Layer by Adje
×Close search
Zoeken