skip to Main Content

Design verlichting van Penta

Van meubelmaker naar verlichtingsbedrijf

Penta Lighting is van origine een Italiaans meubelmaker, opgericht in 1975, maar besloot al snel om zich te focussen op slechts één productgroep: verlichting. Het assortiment van Penta Lighting richt zich voornamelijk op armaturen van vooruitstrevende materialen, innovatieve ontwerpen, elegantie en een hoogwaardig stukje design. Vele bekende ontwerpers hebben hun naam onlosmakelijk verbonden aan het merk en hebben een fundamentele bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het assortiment iconische armaturen. Zo vind je er ontwerpen van Umberto Asagno, Sara Moroni, Artefatto, Matteo Bianchi, Carlo Colombo, Daniel Debiasien Federico Sandri.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Penta wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Penta

Lightboxx is officieel dealer van Penta. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Penta. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nog meer mooie merken

Puik verlichting koop je bij Lightboxx
Puik
Italamp verlichting koop je bij Lightboxx
Italamp
Frederick Roijé verlichting koop je bij Lightboxx
Frederik Roijé
×Close search
Zoeken