skip to Main Content

Penta Light is een van origine Italiaanse meubelmaker, opgericht in 1975, maar besloot al snel om zich te focussen op slechts één productgroep: verlichting. Het assortiment van Penta Lighting richt zich voornamelijk op armaturen van vooruitstrevende materialen, innovatieve ontwerpen, elegantie en een hoogwaardig stukje design. Vele bekende ontwerpers hebben hun naam onlosmakelijk verbonden aan het merk en hebben een fundamentele bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het assortiment iconische armaturen. Zo vind je er ontwerpen van Umberto Asagno, Sara Moroni, Artefatto, Matteo Bianchi, Carlo Colombo, Daniel Debiasien Federico Sandri.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Penta wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen en Vloerlampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Penta. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Penta

Lightboxx is officieel dealer van Penta. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Penta en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Pholc verlichting koop je bij Lightboxx
Pholc
Moooi verlichting koop je bij Lightboxx
Moooi
Frederick Roijé verlichting koop je bij Lightboxx
Frederik Roijé
×Close search
Zoeken