skip to Main Content

Design verlichting van Petite Friture

Vrijheid en gedurfdheid in design

Petite Friture is een Frans designlabel dat unieke en bijzonder mooie verlichting ontwerpt waar je mond van open valt. De elegante en schitterend vormgegeven armaturen zijn voornamelijk gemaakt met natuurlijke materialen en stralen vrijheid en gedurfdheid uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vertigo serie lampen van Petite Friture? De Vertigo is een ontwerp waar je in één klap stapelverliefd op wordt. Hoe dan ook, het bijzondere aan de verlichting van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen, mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Petite Friture wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurtype toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting? Lees dan eens onze tips voor het opstellen van een lichtplan.

Officieel dealer van Petite Friture

Lightboxx is officieel dealer van Petite Friture. Wij beschikken over een zeer ruime collectie verlichting van Petite Friture. Heb je een vraag over de verlichting of wil je graag een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

×Close search
Zoeken