skip to Main Content

Petite Friture is een Frans designlabel dat unieke en bijzonder mooie verlichting ontwerpt waar je mond van open valt. De elegante en schitterend vormgegeven armaturen zijn voornamelijk gemaakt met natuurlijke materialen en stralen vrijheid en gedurfdheid uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vertigo serie lampen? De Vertigo is een ontwerp waar je in één klap stapelverliefd op wordt. Hoe dan ook, het bijzondere aan de verlichting van is dat zij elk een uniek verhaal vertellen, mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk.

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Petite Friture wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Wandlampen . De verlichting is in vele interieurstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Petite Friture. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Officieel dealer van Petite Friture

Lightboxx is officieel dealer van Petite Friture. Wij bestellen de verlichting van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Northern en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Nog meer mooie merken verlichting

Made By Hand

Bomma Lens
Bomma

Bomma

Bocci

×Close search
Zoeken